Ideologi


Jeg brænder efter at hjælpe kunden til et godt tandliv, allerhelst fri af tandsygdomme. I hvert fald hjælpe til at minimere forekomsten af tandsygdomme eller skader på tænder og tandkød.

Følelsen af at have en sund mund, kan ofte lade sig gøre ved kundens egen indsats. Er fornemmelsen af tandsundhed ikke til stede, er der grund til at få hjælp af en professionel. Desværre kan følelsen af tandsundhed i perioder snyde, så også her er professionel hjælp en god cocktail med kundens egen indsats.

Regelmæssigt eftersyn baner vejen for at opdage tandsygdom eller tandskade i en tidlig fase, og derved muliggør standsning af situationen med kun ganske lidt professionel hjælp, måske kun en tandrensning eller fluorpensling.

Uanset om kunden har behov for lidt eller større tandlægelig hjælp, så bestræber jeg mig på at mine informationer sætter kunden i stand til at vælge. Jeg arbejder altid professionelt målrettet på at indfri den enkelte kundes eget ønske. Være sig, hvilken behandling, hvornår den skal udføres samt udgifterne.Nyheder

Hvornår hører du til den grønne, gule eller røde kategori
16. 07. Læs mere