Pippi stofbleer – bløde stofbleer med god absorbering

Categories :Ikke-kategoriseret

Stofbleer er nærmest uundværlige når man er forældre til helt små børn, da stofbleer sørger for, at der ikke er alt for meget svineri forbundet med bleskift, måltider og andet. Med pippi stofbleer får du rigtig gode stofbleer, både som følge af de bløde og skånsomme stofbleer, der har en rigtig god absorberingsevne.

 

Det gør pippi stofbleer til et rigtig godt valg af stofbleer, da de både vil være skånsomme ved kontakt med hud, samtidig med at være gode til at absorbere gylp, ekskrementer og andet. Vil man gerne slippe for en masse svineri forbundet med helt små børn, så er pippi stofbleer det nemme valg.

 

Det er eksempelvis i forbindelse med bleskift, at man kan have stor fordel af pippi stofbleer. Ved bleskift opstår der nemlig ofte uheld undervejs, og disse uheld kan blive nemmere at klare, hvis man dækker af med stofbleer.

 

Det samme gør sig også gældende ved måltider, og hvor babyer ofte skal bøvse og gylpe efter at have fået mad. For at det ikke skal svine ud over det hele, kan man gøre brug af pippi stofbleer. Med pippi stofbleer gør man således livet med småbørn meget nemmere for sig selv.